Stijn Maas

Stijn 300x230Advocaat / Partner

Arbeidsrecht

Allied Arbeidsrecht 230x230Voor werkgevers en werknemers

Referenties

ReferentiesLees hier de tientallen referenties van cliënten over de afgelopen jaren

De heer R.H. (Amersfoort)

"Vakkundig, vriendelijk en gevoel voor de situatie. Telefonisch contact gezocht met Keistad Advocaten. Stijn Maas reageerde zeer snel en adequaat. Prettig contact, vakkundig en een goed gevoel voor de situatie."

Mart (Amersfoort)

"Uitstekend geholpen! Stijn heeft me geholpen met een vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever. Hij wist een aantal belangrijke details uit het eerste voorstel van de werkgever te halen, en de vergoeding te verhogen, dus ik ben zeer tevreden!"

Thomas (Amsterdam)

""Fijn te woord gestaan en eerlijk advies gekregen! Ik heb met Stijn telefonisch contact gehad over een zaak m.b.t. een ontslag. Hij heeft me vriendelijk, helder en erg begrijpelijk geholpen. Aanrader!"

Bart (Velp)

"Uitermate zakenkundig en doortastend! Mijn ervaring met Stijn Maas is dat het een bijzonder prettige persoonlijkheid is die met scherpe blik op de zaak de voor mij onmogelijk gehouden oplossing heeft laten leiden. Dit alles binnen een kort tijdsbestek. Kortom zeer aanbevelenswaardig." 

Anoniem (Nederland)

"Uitstekend! Na een zeer verassend bericht van werkgever te hebben ontvangen, waarbij een standaard en zeer marginaal VSO werd aangeboden, op zoek gegaan naar een goede advocaat in mijn omgeving voor advies en om mijn zaak te behartigen. Stijn Maas kwam hier sterk naar voren en op basis van de positieve reviews contact opgenomen. Na bespreking van de situatie, samen stellingname en plan van aanpak bepaald. Stijn heeft de zaak goed op zich genomen en voelt de 'emotie' van client goed aan. Zijn sterke ervaring is duidelijk merkbaar. Uiteindelijk een tevredenstellend VSO getekend en op naar de toekomst."

Hans (Bant)

"Zeer professionele advocaat. Zeer professioneel, met één professionele brief een tegenvoorstel van een VSO ingediend bij de tegenadvocaat, door de juridische kennis van de Heer Maas is deze bijna geheel aangenomen bij de tegenpartij."

Sanam Kosari (Purmerend)

"Betrouwbaar, open en eerlijk advies. Stijn heeft mij telefonisch van informatie en advies voorzien, waarbij hij aandachtig en oprecht interesse heeft getoond in de situatie. Hij is betrokken en deskundig!"

Jop (Heerhugowaard)

"Uitstekend - Snel - Klantgericht
Na mijn woordje te hebben gedaan en de benodigde spullen te hebben gestuurd, werd ik nauwkeurig en snel geholpen door Stijn, mijn belang stond duidelijk voorop. Het heeft een tijdje geduurd voor dat het proces klaar was, Stijn was altijd bereid mij goed advies te geven. Als je juridische advies of hulp nodig bent raad ik het zeker aan om het via Stijn Maas te doen."

Robin (De Bilt)

"Meneer Maas is betrokken, denkt mee en is prettig in de omgang.
Na een periode van vreemde beslissingen van de directie binnen de organisatie waar ik op dat moment werkzaam voor was, voorzag ik mijn conflict, Op dat moment uit voorzorg meneer Maas gevraagd voor advies. Op het moment dat het daar was heeft hij mij goed bijgestaan, het conflict volledig uit handen genomen en met uiteindelijk een resultaat waar ik zeer tevreden mee was."

Janet (Barneveld)

"Geeft duidelijk en realistisch advies. Het contact met de heer Maas verliep prettig. Afspraken worden nagekomen en zijn advies is realistisch. Ik was zeer content met het verloop van de procedure en de betrokkenheid die de heer Maas toonde."

Melissa (Amsterdam)

"Goed bijgestaan na plotseling ontslag - Stijn heeft mij geholpen in mijn onderhandeling bij ontslag met wederzijds goedvinden. Stijn zijn zelfvertrouwen en expertise gaf mij direct meer grip op de situatie en ik ben tevreden met ons behaalde resultaat. Hij heeft mij netjes bijgestaan van begin tot eind, zowel via telefoon als mail. Hij handelde snel, kwam al onze afspraken na en gaf mij eerlijke adviezen. Ik zou zijn contactgegevens zeker doorsturen naar vrienden en familie, mochten zij in een soortgelijke situatie terechtkomen."

H.G. van Maanen (Hooglanderveen)

"Snel en vakkundig geholpen! De heer Maas heeft mij geholpen met een eenmalig advies. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. De heer Maas is volledig, snel en bekwaam."

Carlo (Baarn)

"Stijn is zeer kundig, vasthoudend en betrokken. Ik heb Stijn leren kennen als een zeer kundige arbeidsrecht advocaat. Met zijn kennis, betrokkenheid en vasthoudendheid heeft hij mij in een emotioneel zware periode vzv goede adviezen die uiteindelijk tot een positief resultaat hebben geleid."

Entenie (Almere)

"Zeer efficiënt, adequaat en vakbekwaam!! De heer Maas is zeer prettig om mee te werken en heeft een luisterend oor voor de klant. Zeer scherp en vakbekwaam. Korte lijntjes en goede communicatie met de klant. Je krijgt waar je recht op hebt bij de heer Maas!"

Ruben (Amersfoort)

" Snel, goed en duidelijk geholpen. Aangenaam verlopen contact. Dhr Maas heeft mij goed kunnen helpen bij het afhandelen van de zaak. Mocht ik in de toekomst nog een keer een arbeid gerelateerd probleem hebben, dan ga ik zeker weer een beroep doen op de kennis en kunde van Dhr Maas."

Christine (Amersfoort)

"Fijn kunnen sparren. Ik belde met een advies vraag en ik werd binnen 5 minuten teruggebeld door dhr Maas. Hij heeft goed geluisterd naar mijn situatie en door samen te sparren heb ik alles op een rijtje kunnen zetten en weet ik wat mijn mogelijke vervolgstappen zijn. Heel fijn dat hij zo snel ondersteuning kon bieden. Mocht ik verder hulp nodig hebben in mijn proces dan zal ik direct met hem contact opnemen."

Stephan van der Sluis (Utrecht)

"Prima en heldere hulp en ondersteuning. Blij was ik met Stijn en hoe hij mij zag in mijn probleem. Hij heeft me prima, deskundige hulp en advies gegeven. Waarvoor dank."

Martijn (Amersfoort)

"Sterk juridisch advies op maat! Stijn Maas heeft me in een zaak tegen mijn voormalig werkgever bijgestaan. Samen hebben we de rechtszaak gewonnen. En daarna hebben we een mooi resultaat gehaald in de onderhandelingen. Stijn luisterde heel goed naar mijn gevoel en geweten. Hij wist goed hoe we de zaak moesten aanpakken. Ook als mijn emoties te veel de overhand hadden, kon hij goed sturen met advies. Zeer prettig samengewerkt. Goed bereikbaar en deskundig!"

Felicity (Amersfoort)

"Super! Stijn Maas denkt mee, is realistisch, betrokken en staat echt achter je. Ook de communicatie was fijn!"

Michel (Nijmegen)

"Helder en to-the point advies. Stijn was in staat om een helder overzicht te geven van de mogelijkheden en consequenties van bepaalde keuzes. En heeft mij met to-the-point advies in de goede richting gewezen."