Stijn Maas

Stijn 300x230Advocaat / Partner

Arbeidsrecht

Allied Arbeidsrecht 230x230Voor werkgevers en werknemers

Referenties

ReferentiesLees hier de tientallen referenties van cliënten over de afgelopen jaren

Sheila (Schiedam)

"Het lichtpuntje in zware tijden. Nooit gedacht na mijn burn out in een arbeidsconflict te komen. Na zoeken voor juridisch adviseur bij Stijn terecht gekomen. Duidelijke communicatie en goed overleg wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk tot een vaststellingsovereenkomst gekomen waar ik vrede mee heb. Stijn heeft mij goed geadviseerd en ondersteund in eigen keuzes. Zou hem zeker aanbevelen!"

Juliette (Amersfoort)

"Hele fijne samenwerking! Ik vond het enorm fijn dat Stijn mij heeft geadviseerd mbt een vaststellingsovereenkomst. Hij neemt alle tijd, is deskundig en vlot in zijn communicatie. Hij is betrokken en denkt echt met je mee. Ik zou Stijn zeker aanraden!"

Astrid (Amersfoort)

"Zeer bekwaam en betrokken!! Vanaf het eerste telefonisch contact met Stijn voelde ik een klik. Waarom? Hij heeft veel kennis van zaken, kan snel schakelen, fantastisch in de communicatie, doet alles in overleg en last but not least, heeft waar kunnen maken wat hij heeft beloofd!"

Jay (Huizen)

"Geweldig! Mijn werkgever had mij een beëindigingsovereenkomst aangeboden en omdat ik niks weet over arbeidsrecht kwam ik in contact met Stijn Maas. In eerste instantie om mijn vragen over de overkomst beantwoord te krijgen voordat ik mijn handtekening er onder zou zetten. Maar Stijn heeft er zelfs voor gezorgd dat ik mijn baan heb kunnen behouden. Super blij mee dus. Nogmaals bedankt Stijn. Mocht ik ooit weer een advocaat nodig hebben dan weet ik je te vinden."

Dennis (Amsterdam)

"Vriendelijk, geduldig en weet waar hij het over heeft. Heb een fijn gesprek met Stijn gehad over mijn probleem, waar hij mij geadviseerd heeft over meerdere aspecten van het probleem. Heb door dit gesprek meer inzicht gekregen in mijn probleem en hoe ik hier mee om moet gaan. Heb het gesprek als prettig ervaren en feitelijk, geen valse beloftes of roze gekleurde beelden. Goeie kans dat als ik hier meer hulp nodig bij zou hebben dat ik weer bij Stijn aanklop om mij verder te helpen."

Violeta (Zaanstad)

"Uitstekende advocaat, prettig samen werken en perfect resultaat. Ik was erg blij dat Stijn mij vertegenwoordigde in een oneerlijk ontslagproces. Het voelde fijn om iemand met zoveel juridische kennis en veel ervaring mijn belang te vertegenwoordigen. Al was het duidelijk in mijn geval dat de ex-werkgever steken had laten vallen aan de juridische kant, zeker aan de menselijke waarde werd over het hoofd gezien met een summier VSO voorstel en had mij erg onder druk gezet om dat binnen 10 dagen te tekenen. Bij de eerste kennismaking , telefonisch , gaf Stijn mij een vertrouwd gevoel. Hij was professioneel, stelde kritische vragen en had zeer snel inzicht in mijn situatie. Hij heeft me breed en duidelijk geïnformeerd over mijn mogelijkheden en risico's van juridisch aanvechten. Ook was hij transparant over mogelijke kosten bij een langer proces. Tijdens het proces van onderhandelen met mijn ex-werkgever, was er constant contact met mij en altijd in overleg hebben we de volgende stappen gezet. Vrij snel werd het resultaat behaald. Ik heb de samenwerking met Stijn als zeer efficiënt ervaren maar ook prettig. Hij is praktisch, deskundig , 110% inzet met veel respect. Ik ben dankbaar voor zijn hulp."

Desi Slava (Rotterdam)

"Top! Het ging om een arbeidsrechtelijke kwestie. Ik heb een goed advies gekregen na een heel prettig en informatief gesprek. Meneer Stijn Maas is competent, begripvol en denkt mee."

Walter (Utrecht)

"Zeer fijn en vertrouwd! Stijn is een zeer kundige arbeidsrecht advocaat die mij op een heel fijne manier geholpen heeft om tot een goede vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever te komen. Stijn straalt rust en vertrouwen uit; wat ongelofelijk fijn is als je in een onzekere situatie met je werk terecht komt. Hij werkt snel en is ook zeer scherp op belangrijke details. Tegelijkertijd overziet Stijn het grotere plaatje en begrijpt het belang van zijn client. Met de juiste argumenten weet Stijn goed te onderhandelen met de tegenpartij voor een gunstiger eindresultaat. Ik kan Stijn aan iedereen aanbevelen."

Anoniem (Amersfoort)

"Goed! Stijn heeft mij uitstekend te woord gestaan omtrent mijn casus. Ook was de manier waarop en uitleg daarbij ook op een manier dat ik het begreep. Door zijn advies ben ik verder gekomen waar ik eigenlijk vast zat. Erg fijn."

PJ (Katwijk)

"Goede coaching voor realistische uitkomst. Stijn maakte het makkelijk om me te focussen op de inhoud omdat hij het proces strak in handen hield. Goed advies met de juiste nuance tussen haalbaarheid en ideaal."

Christiaan (Zwolle)

"Vakkundige begeleiding en tijdige actie. Stijn Maas is een advocaat die zijn werk grondig, maar doelmatig uitvoert. Hij weet waar hij over spreekt en zijn voorspellingen zijn bij mij allemaal uitgekomen. Ik heb hem inmiddels aangeraden bij een andere collega die in dezelfde situatie terecht is gekomen en zijn ervaring komt overeen met die van mij. Hij schroomt niet om diep in jurisprudentie te duiken. Dit heeft in mijn geval de rechter positief beïnvloed. We hebben de rechtszaak op alle punten gewonnen. Zonder zijn inzet, creativiteit en overtuigingskracht was dit niet gelukt."

Anoniem (Barneveld)

"Stijn nam de tijd en hield rekening met mijn wensen. Stijn gaf veel goede adviezen en heeft mij goed begeleid in het proces. Hij zorgde ervoor dat de wensen die ik had, goed werden nagestreefd."

Rushil (Hoofddorp)

"Uitstekend geholpen! Dhr. Maas heeft mij uitstekend geholpen met een arbeidsconflict. Hij was empathisch en gaf mij advies op maat!"

De heer R.H. (Amersfoort)

"Vakkundig, vriendelijk en gevoel voor de situatie. Telefonisch contact gezocht met Keistad Advocaten. Stijn Maas reageerde zeer snel en adequaat. Prettig contact, vakkundig en een goed gevoel voor de situatie."

Mart (Amersfoort)

"Uitstekend geholpen! Stijn heeft me geholpen met een vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever. Hij wist een aantal belangrijke details uit het eerste voorstel van de werkgever te halen, en de vergoeding te verhogen, dus ik ben zeer tevreden!"

Thomas (Amsterdam)

""Fijn te woord gestaan en eerlijk advies gekregen! Ik heb met Stijn telefonisch contact gehad over een zaak m.b.t. een ontslag. Hij heeft me vriendelijk, helder en erg begrijpelijk geholpen. Aanrader!"

Bart (Velp)

"Uitermate zakenkundig en doortastend! Mijn ervaring met Stijn Maas is dat het een bijzonder prettige persoonlijkheid is die met scherpe blik op de zaak de voor mij onmogelijk gehouden oplossing heeft laten leiden. Dit alles binnen een kort tijdsbestek. Kortom zeer aanbevelenswaardig." 

Anoniem (Nederland)

"Uitstekend! Na een zeer verassend bericht van werkgever te hebben ontvangen, waarbij een standaard en zeer marginaal VSO werd aangeboden, op zoek gegaan naar een goede advocaat in mijn omgeving voor advies en om mijn zaak te behartigen. Stijn Maas kwam hier sterk naar voren en op basis van de positieve reviews contact opgenomen. Na bespreking van de situatie, samen stellingname en plan van aanpak bepaald. Stijn heeft de zaak goed op zich genomen en voelt de 'emotie' van client goed aan. Zijn sterke ervaring is duidelijk merkbaar. Uiteindelijk een tevredenstellend VSO getekend en op naar de toekomst."

Hans (Bant)

"Zeer professionele advocaat. Zeer professioneel, met één professionele brief een tegenvoorstel van een VSO ingediend bij de tegenadvocaat, door de juridische kennis van de Heer Maas is deze bijna geheel aangenomen bij de tegenpartij."

Sanam Kosari (Purmerend)

"Betrouwbaar, open en eerlijk advies. Stijn heeft mij telefonisch van informatie en advies voorzien, waarbij hij aandachtig en oprecht interesse heeft getoond in de situatie. Hij is betrokken en deskundig!"